🌍 Tenderloin Bruscetta
🇩🇪 Schweinefilet Bruscetta
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🌎 We create a great Tenderloin Bruscetta with tasty beer flavor. How you prepare it, you can read below!
🇩🇪 Wir kreieren ein leckeres Filet-Bruscetta mit schmackhaftem Bier-Flavor aus dem Husarentrunk . Wie ihr es zubereitet seht ihr
weiter unten ⬇️ !
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🌎 Ingredients
- Tenderloin (Pork)
- Garlic
- Dijon Mustard
- Brown Sugar
- agave syrup
- dry onions
- Butter
- flour
- Beer
- Bruscetta
- Salad with vinegar & oil
- Create a marinade with garlic, mustard, brown sugar, agave syrup, dry onions and get it together with the tenderloin in a Zip-Bag
- Get it in the refrigerator for 1 to 8 hours
- Now get the tenderloin out and keep the marinade
- Roast the tenderloin sharp and grill it indirectly (150 degrees) to a core temperature of 63 degrees
- For the sauce make a roux (with butter and flour) and add the marinade and bring it to a boil
- Take the salad, sliced tenderloin and the sauce on a Bruscetta
- Schweinefilet
- getrocknete Zwiebeln
- Rheder Bier
- Dijon Senf
- Knoblauch
- Agaven Dicksaft
- Mehl
- Butter
- Bruscetta
- Salat mit Essig & Öl
- Brauner Zucker
- Bier, Dijon Senf, getrocknete Zwiebeln, Knoblauch und braunen Zucker zu einer Marinade rühren
- Das Schweinefilet mit der Marinade in einen Zip-Bag geben und 1-8 Stunden in den Kühlschrank legen
- Filet entnehmen und scharf anbraten
- Danach indirekt bei 150 Grad auf eine KT von 63 Grad ziehen
- Mehlschwitze (Butter und Mehl) bereiten und die Marinade hinzufügen
- Kurz aufkochen
- Bruscetta mit Salat, geschnittenem Filet und der Sauce belegen
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