Tenderloin Bruscetta (Schweinefilet)


🌍 Tenderloin Bruscetta 

🇩🇪 Schweinefilet Bruscetta

 

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🌎 We create a great Tenderloin Bruscetta with tasty beer flavor. How you prepare it, you can read below!

 

 🇩🇪 Wir kreieren ein leckeres Filet-Bruscetta mit schmackhaftem Bier-Flavor aus dem Husarentrunk . Wie ihr es zubereitet seht ihr weiter unten ⬇️ !

 

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🌎 Ingredients

  • Tenderloin (Pork)
  • Garlic
  • Dijon Mustard
  • Brown Sugar
  • agave syrup
  • dry onions
  • Butter
  • flour
  • Beer
  • Bruscetta 
  • Salad with vinegar & oil 
🌎 Preperation
  1. Create a marinade with garlic, mustard, brown sugar, agave syrup, dry onions and get it together with the tenderloin in a Zip-Bag
  2. Get it in the refrigerator for 1 to 8 hours
  3. Now get the tenderloin out and keep the marinade 
  4. Roast the tenderloin sharp and grill it indirectly (150 degrees) to a core temperature of 63 degrees
  5. For the sauce make a roux (with butter and flour) and add the marinade and bring it to a boil 
  6. Take the salad, sliced tenderloin and the sauce on a Bruscetta 
 
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🇩🇪 Zutaten
  • Schweinefilet 
  • getrocknete Zwiebeln  
  • Rheder Bier  
  • Dijon Senf
  • Knoblauch 
  • Agaven Dicksaft
  • Mehl
  • Butter 
  • Bruscetta 
  • Salat mit Essig & Öl
  • Brauner Zucker
 
🇩🇪 Zubereitung                
  1. Bier, Dijon Senf, getrocknete Zwiebeln, Knoblauch und braunen Zucker zu einer Marinade rühren
  2. Das Schweinefilet mit der Marinade in einen Zip-Bag geben und 1-8 Stunden in den Kühlschrank legen 
  3. Filet entnehmen und scharf anbraten 
  4. Danach indirekt bei 150 Grad auf eine KT von 63 Grad ziehen
  5. Mehlschwitze (Butter und Mehl) bereiten und die Marinade hinzufügen 
  6. Kurz aufkochen 
  7. Bruscetta mit Salat, geschnittenem Filet und der Sauce belegen

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