🌎 Cheesy Rolled Roast
🇩🇪 Käserollbraten
➖➖
🌎 Today we prepare a cheesy recipe on our Pit-Boss Navigator 150. A little rolled Roast filled with cheese will be smoked on our little Pelletgrill. How we did it and what you need you will find below.
🇩🇪 Ein kleiner, feiner Rollbraten mit Käse gefüllt landet heute auf unserem handlichen Pelletgrill von PitBoss (Navigator 150). Wie
wir ihn zubereitet haben und die nötigen Zutaten findet ihr weiter unten.
- - - - - -
🌎 Ingredients
- Pork Loin
- Cheese
- Mustard
- BBQ-Spice
-
Cut the porkloin to a long, thin "roulade"
-
Rub the outer side of the roulade with mustard and BBQ-Spice
-
Rub the inner side with BBQ Rub too
-
Now get the cheese on it,
- Roll our Roulade and fix it with wooden pikes
-
Grill/Smoke it indirectly at 175 C° to a core temperature of 67 degree
- Schweinerücken
- Käsescheiben
- Senf
- SenneRub BBQ Gewürz
- Den Schweinerücken zu einer langen "Roulade" schneiden
- Die Aussenseite mit Senf und SenneRub einreiben
- Die Innenseite mit SenneRub einreiben und die Käsescheiben auflegen
- Zusammenrollen und mit Holzspiessen fixieren
- Bei 175 Grad bis zur Kerntemperatur von 67 Grad grillen/smoken
Kommentar schreiben