Pulled Kasseler Wellington


Pulled Kasseler Wellington
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🌎Today i show you a leftover recipe wellington style you can use with pulled pork but also with the pulled kasseler.
 
Ingredients
Pulled Pork /Pulled Kasseler
Flaky Pastry
Sauerkraut
Grated Cheese
 
1. Mix your leftover pulled kassler/pork with sauerkraut
2. Spread your flake pastry
3. Position the leftover-mix in the middle oft he pastry
4. Roll up the pastry
5. Bake it cross at 180 degrees celsius
 
🇩🇪 Heute zeige ich euch eine kleine Resteverwertung im Wellington Style. Ihr könnt es für Pulled Pork aber besser noch für Pulled Kassler, verwenden.
 
Zutaten
Pulled Pork /Pulled Kasseler
Blätterteig
Sauerkraut
Geriebener Käse
 
1. Misch das Pulled Pork/Pulled Kasseler mit Sauerkraut
2. Danach den Blätterteig ausrollen
3. Die zubereitete Mischung mittig auf dem Blätterteig positioniereb
4. Blätterteig einrollen
5. Bei 180 Grad Celsius goldbraun backen
🇬🇧👨‍🏫 Sorry for my english, I try my best 

Kommentar schreiben

Kommentare: 0