Today we use our rocket stove with a Dutch oven to prepare a great beer goulash. Everything is better with beer, right? Preparation und Ingredients you find below
Heute nutzen wir unseren Raketenofen mit einem Dutch Oven zur Zubereitung eines schmackhaften Bier Gulasch. Alles schmeckt besser mit Bier, oder? Rezept und Zubereitung findet ihr
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Ingredients / Zutaten
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1 kg beef goulash / Rindergulasch
300 g baconcubes / Speckwürfel
300 g carrots (cubes) / Karottenwürfel
300 g onions (cubes) / Zwiebelwürfel
300 g paprika (cubes) / Paprikawürfel
100 g mirepoix / Suppengrün
500 ml dark beer / Bier (Dunkles)
45 g flour / Mehl
1,5 l beef stock / Rinderfond
45 g Tante Tomate First Spice / Gewürz
salt/Salz pepper/Pfeffer
clarified butter / Butterschmalz
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Preperation / Zubereitung
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1. Roast your beef goulash with the baconcubes in clarified butter in the Dutch Oven / Röste das Rindergulasch mit den Baconwürfeln im Dutch Oven mit Butterschmalz
2. Get the meat out of the dutch oven and roast the onions, carrots and mirepoix in the stock / Entferne das Fleisch aus dem Dutch und brutzel das Grünzeug im Sud
3. Get the meat back in the Dutch oven and add some flour, the beef stock, dark beer and paprika / Pack das Fleisch zurück in den Dutch Oven und füge Mehl, Rinderbrühe, Paprika und dunkles Bier hinzu
4. Spice it with Salt, Pepper and Tante Tomate First and cook the meal until our goulash has reduced to a tasty consistency / Würze mit Salz und Pfeffer und Tante Tomate First, dann koche das Gulasch bis es die gewünschte Konsistenz hat
🇬🇧👨🏫 Sorry for my english, I try my best
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